Remslangen TOYOTA COROLLA (KE_)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslang monteren

Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA (KE_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt.

Remslang bestellen voor uw auto

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.