Remslangen TOYOTA LITEACE Bestelwagen (KM2_)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslangen en remvloeistoffen

Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Elke TOYOTA LITEACE Bestelwagen (KM2_) heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Remslang bestellen voor uw TOYOTA

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Remslang monteren

Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.