Remslangen VAUXHALL

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw VAUXHALL

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Lengte van een remslang

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast.

Remslangen en remvloeistoffen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.