Remslangen VAUXHALL

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay, Creditcard en MisterCash

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken.

Remslang bestellen voor uw VAUXHALL

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..