Remslangen VAUXHALL CORSA Mk IV (E) (X15)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen en remvloeistoffen

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remslang monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIALFA ROMEOFORDMGLAMBORGHINI.

Remslang bestellen voor uw VAUXHALL CORSA Mk IV (E) (X15)

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's .