WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 Kombi (P245) 2.3 i Cat 115PK
Bouwjaar 08-1986 - heden

Remslangen VOLVO 240 Kombi (P245) 2.3 i Cat

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang demonteren

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij controleren altijd bij de VOLVO 240 Kombi (P245) 2.3 i Cat dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Lengte van een remslang

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 240 Kombi (P245) komen.

Remslang bestellen voor uw VOLVO

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.