100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 Kombi 2.0 16V 136 PK
Bouwjaar 09.1987 - 08.1990

Remslangen VOLVO 740 Kombi (745) 2.0 16V

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang bestellen voor uw VOLVO 740 Kombi (745) 2.0 16V

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAMASERATICHRYSLERLOTUS. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Lengte van een remslang

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de VOLVO 740 Kombi (745) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken.

Remslang demonteren

Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.