100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 4.2 V8 310 PK
Bouwjaar 12.2002 - 11.2006

Remslangen VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 4.2 V8

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang demonteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 4.2 V8 past.

Remslang bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7)

Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Lengte van een remslang

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.