100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V 120 PK
Bouwjaar 09.2005 - 11.2011

Remtrommels ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Werking van de remtrommel

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remtrommels koopt men bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. U vindt de juiste remtrommel voor uw CAR simpel met onze kentekencheck. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V. Of de trommels versleten zijn, herkent men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen. Opschuren gaat niet in aangezien de schoen bij het monteren tegen de groeven aanloopt en de remtrommel er niet overheen gaat.

Remtrommel voor uw ALFA ROMEO 159 (939_)

Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het aan te raden om ook de remschoenen te vernieuwen want deze werken met elkaar samen. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als een remcilinder gaat lekker waardoor er olie in de trommel komt, dan moeten de remschoenen vervangen worden. De remschoenen werken als een spons en nemen een groot deel van de weglekkende olie op. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remtrommels met wiellagers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITILANCIAFIATCHEVROLET. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een kapotte remtrommel komt niet zo heel vaak voor. Alleen bij slijtage wordt de remtrommel vaak vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.