100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 2.0 JTDM 163PK
Bouwjaar 04.2009 - 03.2011

Remtrommels ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.0 JTDM

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.

Remtrommels achterzijde

Werking van de remtrommel

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de APK gemeten ook het remverschil komt hierbij aan het licht. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij AutoOnderdelenExpert.nl koopt u de trommels ook altijd per twee om geen remverschil te krijgen. Let er ook op of u de wiellagers die in de trommel zitten mee moet vervangen. De achterkant van uw auto remt voor 20% mee. Er komt dus minder belasting op de achterkant van de auto dan op de voorkant. De achterkant slijt dus veel minder snel.

Remtrommel voor uw ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.0 JTDM

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO SPIDER (939_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remtrommels worden bijna alleen maar gebruikt op de achterkant van uw auto. Ze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorkant van uw auto. Het nadeel van remtrommels is dat deze hun warmte erg slecht kwijt kunnen raken. Daarom zitten er op modernere auto’s haast geen remtrommel-systemen meer.

Remtrommels met wiellagers

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Remtrommels worden per stuk verkocht. Het valt echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen, dit om remverschil te beperken.