WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remtrommels AUDI

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.

Remtrommels via kenteken

Vind passende remtrommels via je kenteken

Remtrommels met wiellagers

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. In de trommels zitten de remschoenen gemonteerd. Deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af zal nemen. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen, dat wil zeggen per twee. Of de trommels versleten zijn, herkent men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen. Opschuren gaat niet in aangezien de schoen bij het monteren tegen de groeven aanloopt en de remtrommel er niet overheen gaat.

Werking van de remtrommel

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Lucas, Zimmermann, Bendix, ATE, TRW en Rofren Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen.

Remtrommel voor uw auto

Het nadeel van remtrommels is dat deze hun warmte erg slecht kwijt kunnen raken. Daarom zitten er op modernere auto’s haast geen remtrommel-systemen meer. De remtrommel kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.


Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen