100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 S3 quattro 265PK
Bouwjaar 11.2006 - 08.2012

Remtrommels AUDI A3 (8P1) S3 quattro

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.

Remtrommels achterzijde

Remtrommels met wiellagers

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Remtrommels worden bijna alleen maar gebruikt op de achterkant van uw auto. Ze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorkant van uw auto. Remtrommels koopt men bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. U vindt de juiste remtrommel voor uw CAR simpel met onze kentekencheck. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Werking van de remtrommel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIARENAULTPONTIAC. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het nadeel van remtrommels is dat deze hun warmte erg slecht kwijt kunnen raken. Daarom zitten er op modernere auto’s haast geen remtrommel-systemen meer. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remtrommel voor uw AUDI A3 (8P1) S3 quattro

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Elke AUDI A3 (8P1) heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.