100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO REXTON 2.9 TD 120PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Remtrommels DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.

Remtrommels achterzijde

Remtrommel voor uw DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de APK gemeten ook het remverschil komt hierbij aan het licht. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen, dat wil zeggen per twee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO REXTON (GAB_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remtrommels met wiellagers

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij beide moeten de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het aan te raden om ook de remschoenen te vernieuwen want deze werken met elkaar samen. De remtrommel kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Het nadeel van remtrommels is dat deze hun warmte erg slecht kwijt kunnen raken. Daarom zitten er op modernere auto’s haast geen remtrommel-systemen meer.

Werking van de remtrommel

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Remtrommels koopt men bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. U vindt de juiste remtrommel voor uw CAR simpel met onze kentekencheck. In de trommels zitten de remschoenen gemonteerd. Deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af zal nemen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij AutoOnderdelenExpert.nl koopt u de trommels ook altijd per twee om geen remverschil te krijgen. Let er ook op of u de wiellagers die in de trommel zitten mee moet vervangen.