Remtrommels FIAT

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.

Werking van de remtrommel

Als een remcilinder gaat lekker waardoor er olie in de trommel komt, dan moeten de remschoenen vervangen worden. De remschoenen werken als een spons en nemen een groot deel van de weglekkende olie op. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het aan te raden om ook de remschoenen te vernieuwen want deze werken met elkaar samen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIDAIHATSUOPELROVERNISSAN. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Remtrommels zelf demonteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De remtrommel kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen, dat wil zeggen per twee.