WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.0 71PK
Bouwjaar 01-1983 - 03-1988

Remtrommels ISUZU CAMPO (KB) 2.0

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.

Remtrommels achterzijde

Remtrommel voor uw ISUZU CAMPO (KB) 2.0

De achterkant van uw auto remt voor 20% mee. Er komt dus minder belasting op de achterkant van de auto dan op de voorkant. De achterkant slijt dus veel minder snel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ISUZU CAMPO (KB) komen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERPEUGEOTLAMBORGHINIGMC. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Remtrommels met wiellagers

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het nadeel van remtrommels is dat deze hun warmte erg slecht kwijt kunnen raken. Daarom zitten er op modernere auto’s haast geen remtrommel-systemen meer. Remtrommels worden per stuk verkocht. Het valt echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen, dit om remverschil te beperken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Werking van de remtrommel

Remtrommels koopt men bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. U vindt de juiste remtrommel voor uw CAR simpel met onze kentekencheck. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij beide moeten de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Remtrommels worden bijna alleen maar gebruikt op de achterkant van uw auto. Ze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorkant van uw auto.