Remtrommels LADA

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.

Remtrommels voor uw LADA bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. In de trommels zitten de remschoenen gemonteerd. Deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af zal nemen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen, dat wil zeggen per twee.

Remtrommels zelf demonteren

Bij beide moeten de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABMAZDASSANGYONGLEXUSIVECO. Remtrommels worden bijna alleen maar gebruikt op de achterkant van uw auto. Ze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorkant van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Werking van de remtrommel

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ABS, Lucas, Pagid, Jurid, Brembo, ATE, Textar en Bosch Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als een remcilinder gaat lekker waardoor er olie in de trommel komt, dan moeten de remschoenen vervangen worden. De remschoenen werken als een spons en nemen een groot deel van de weglekkende olie op. Remtrommels koopt men bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. U vindt de juiste remtrommel voor uw CAR simpel met onze kentekencheck. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.