WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels LAND ROVER

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.

Werking van de remtrommel

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER komen. Remtrommels koopt men bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. U vindt de juiste remtrommel voor uw CAR simpel met onze kentekencheck. De achterkant van uw auto remt voor 20% mee. Er komt dus minder belasting op de achterkant van de auto dan op de voorkant. De achterkant slijt dus veel minder snel. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger wordt er remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt. Deze wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen en deze zetten vervolgens uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan. Daardoor vertraagt de remtrommel en vervolgens ook de auto.

Remtrommels voor uw auto bestellen

De remtrommel kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Remtrommels worden bijna alleen maar gebruikt op de achterkant van uw auto. Ze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorkant van uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Remtrommels zelf demonteren

In de trommels zitten de remschoenen gemonteerd. Deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af zal nemen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het aan te raden om ook de remschoenen te vernieuwen want deze werken met elkaar samen.