100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER RANGE ROVER I 3.9 4x4 182 PK
Bouwjaar 11.1988 - 12.1992

Remtrommels LAND ROVER RANGE ROVER I 3.9 4x4

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Remtrommels met wiellagers

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Een nieuwe remtrommel kopen bij AutoOnderdelenExpert.nl gaat heel gemakkelijk met behulp van het invullen van uw kenteken. Zo kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. De achterkant van uw auto remt voor 20% mee. Er komt dus minder belasting op de achterkant van de auto dan op de voorkant. De achterkant slijt dus veel minder snel. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Remtrommel voor uw LAND ROVER RANGE ROVER I 3.9 4x4

Gietijzer komt minder veel voor als component. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER RANGE ROVER I komen. Remtrommels worden bijna alleen maar gebruikt op de achterkant van uw auto. Ze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorkant van uw auto.

Werking van de remtrommel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOMAZDACHRYSLERPLYMOUTHFIATLOTUS. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remtrommels koopt men bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. U vindt de juiste remtrommel voor uw CAR simpel met onze kentekencheck. Remtrommels worden per stuk verkocht. Het valt echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen, dit om remverschil te beperken. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.