100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 250 208 PK
Bouwjaar 08.2005 - 03.2013

Remtrommels LEXUS IS II (_E2_) 250

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Werking van de remtrommel

Wij controleren altijd bij de LEXUS IS II (_E2_) 250 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLADAPORSCHE. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen, dat wil zeggen per twee. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend.

Remtrommel voor uw LEXUS IS II (_E2_)

Als een remcilinder gaat lekker waardoor er olie in de trommel komt, dan moeten de remschoenen vervangen worden. De remschoenen werken als een spons en nemen een groot deel van de weglekkende olie op. De remtrommel kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Remtrommels worden bijna alleen maar gebruikt op de achterkant van uw auto. Ze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorkant van uw auto. Bij beide moeten de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen.

Remtrommels met wiellagers

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.