100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 2.7 AWD 340 PK
Bouwjaar 11.2015 - 12.2018

Remtrommels LINCOLN MKX 2.7 AWD

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Remtrommel voor uw LINCOLN MKX 2.7 AWD

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LINCOLN MKX, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remtrommels met wiellagers

Remtrommels worden per stuk verkocht. Het valt echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen, dit om remverschil te beperken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij controleren altijd bij de LINCOLN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het nadeel van remtrommels is dat deze hun warmte erg slecht kwijt kunnen raken. Daarom zitten er op modernere auto’s haast geen remtrommel-systemen meer.

Werking van de remtrommel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDODGEVAUXHALLDAIHATSUSSANGYONG. De remtrommel kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Of de trommels versleten zijn, herkent men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen. Opschuren gaat niet in aangezien de schoen bij het monteren tegen de groeven aanloopt en de remtrommel er niet overheen gaat. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. In de trommels zitten de remschoenen gemonteerd. Deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af zal nemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.