100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ALMERA II 1.5 dCi 82 PK
Bouwjaar 01.2003 - 09.2006

Remtrommels NISSAN ALMERA II (N16) 1.5 dCi

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Werking van de remtrommel

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN ALMERA II (N16) 1.5 dCi. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De remtrommel kan gemakkelijk schoongemaakt worden.

Remtrommel voor uw NISSAN ALMERA II (N16)

De achterkant van uw auto remt voor 20% mee. Er komt dus minder belasting op de achterkant van de auto dan op de voorkant. De achterkant slijt dus veel minder snel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Remtrommels worden per stuk verkocht. Het valt echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen, dit om remverschil te beperken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAMERCEDES-BENZAUDIVOLVODAEWOOTOYOTA.

Remtrommels met wiellagers

Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.