100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO I 1.1 49 PK
Bouwjaar 04.1992 - 08.1992

Remtrommels RENAULT CLIO I (B/C57_, 5/357_) 1.1

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Werking van de remtrommel

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De achterkant van uw auto remt voor 20% mee. Er komt dus minder belasting op de achterkant van de auto dan op de voorkant. De achterkant slijt dus veel minder snel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Elke RENAULT CLIO I (B/C57_, 5/357_) 1.1 heeft een eigen VIN-nummer. In de trommels zitten de remschoenen gemonteerd. Deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af zal nemen.

Remtrommels met wiellagers

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT CLIO I (B/C57_, 5/357_) komen.

Remtrommel voor uw RENAULT

Een kapotte remtrommel komt niet zo heel vaak voor. Alleen bij slijtage wordt de remtrommel vaak vervangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Gietijzer komt minder veel voor als component. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.