100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SYI, SYJ) 2.0 TDI 102 PK
Bouwjaar 10.2016 - tot heden

Remtrommels VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SYI, SYJ) 2.0 TDI

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Werking van de remtrommel

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het nadeel van remtrommels is dat deze hun warmte erg slecht kwijt kunnen raken. Daarom zitten er op modernere auto’s haast geen remtrommel-systemen meer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een kapotte remtrommel komt niet zo heel vaak voor. Alleen bij slijtage wordt de remtrommel vaak vervangen.

Remtrommel voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SYI, SYJ) 2.0 TDI

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Gietijzer komt minder veel voor als component. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remtrommels met wiellagers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACLAND ROVERFERRARILINCOLNSMARTTOYOTA. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bus (SYI, SYJ) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.