Spoorstang

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

APK-afkeur spoorstang

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Bij de APK van de auto wordt er nauwlettend naar de stuuronderdelen gekeken omdat deze heel belangrijk zijn voor de veiligheid tijdens het rijden.

Een kapotte spoorstang herkennen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANIVECOOLDSMOBILEDACIASSANGYONG. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.