Spoorstang

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Spoorstang zelf demonteren

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij de APK van de auto wordt er nauwlettend naar de stuuronderdelen gekeken omdat deze heel belangrijk zijn voor de veiligheid tijdens het rijden.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

De juiste v vinden

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bekijk ook alle auto onderdelen voor uw auto op RemOnderdelen.nl