100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 2.0 JTDM 136 PK
Bouwjaar 06.2010 - 11.2011

Spoorstang ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 2.0 JTDM

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstangen voor uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 2.0 JTDM bestellen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) past. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Spoorstang voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGISUZUOLDSMOBILELDVCADILLAC. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren omdat links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

De juiste v vinden

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.