100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 2.0 JTDM 163PK
Bouwjaar 04.2009 - 03.2011

Spoorstang ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.0 JTDM

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Spoorstangen voor uw ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.0 JTDM bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENMERCEDES-BENZLAMBORGHINIOPELCITROENHONDA. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO SPIDER (939_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Spoorstang voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

De juiste v vinden

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.