100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 2.0 TDI quattro 184 PK
Bouwjaar 05.2014 - 07.2018

Spoorstang AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 2.0 TDI quattro

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang voor uw auto kopen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 2.0 TDI quattro, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Spoorstangen voor uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De juiste v vinden

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bij de APK van de auto wordt er nauwlettend naar de stuuronderdelen gekeken omdat deze heel belangrijk zijn voor de veiligheid tijdens het rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.