100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A4 Avant 40 TFSI Mild Hybrid 190 PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Spoorstang AUDI A4 Avant (8W5, 8WD, B9) 40 TFSI Mild Hybrid

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang voor uw auto kopen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTSMARTBMWSSANGYONGMAZDASEAT. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren omdat links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

Spoorstangen voor uw AUDI A4 Avant (8W5, 8WD, B9) 40 TFSI Mild Hybrid bestellen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A4 Avant (8W5, 8WD, B9). Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

De juiste v vinden

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd).

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.