Spoorstang CHRYSLER

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Spoorstang zelf demonteren

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHRYSLER komen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Een kapotte spoorstang herkennen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Bij de APK van de auto wordt er nauwlettend naar de stuuronderdelen gekeken omdat deze heel belangrijk zijn voor de veiligheid tijdens het rijden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.