100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO REXTON 2.9 TD 120PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Spoorstang DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

De juiste v vinden

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Spoorstang voor uw auto kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD komen. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Bij de APK van de auto wordt er nauwlettend naar de stuuronderdelen gekeken omdat deze heel belangrijk zijn voor de veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGBMWOPELOLDSMOBILE.

Spoorstangen voor uw DAEWOO REXTON (GAB_) bestellen

Elke DAEWOO heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.