Spoorstang DAIMLER

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Spoorstang zelf demonteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIMLER komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Een kapotte spoorstang herkennen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.