Spoorstang FIAT

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Spoorstangen voor uw FIAT bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren omdat links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Bij de APK van de auto wordt er nauwlettend naar de stuuronderdelen gekeken omdat deze heel belangrijk zijn voor de veiligheid tijdens het rijden. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Een kapotte spoorstang herkennen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd).

Spoorstang zelf demonteren

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.