Spoorstang RENAULT

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Spoorstang zelf demonteren

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Een kapotte spoorstang herkennen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.