Spoorstang RENAULT

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Spoorstang zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij de APK van de auto wordt er nauwlettend naar de stuuronderdelen gekeken omdat deze heel belangrijk zijn voor de veiligheid tijdens het rijden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

De juiste v vinden

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Bekijk ook alle renault spoorstang op RemOnderdelen.nl