brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 12-1996 - heden

Stabilisatorstangen ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S.

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde, links of rechts
Stabilisatorstangen voorzijde, links of rechts, boven

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S. komen.

Speling op uw stabilisatorstang

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Stabilisatorstangen voor uw ALFA ROMEO 145 (930_) bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERCADILLACSEATKIA. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.