brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

Stabilisatorstangen ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S.

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde, links of rechts
Stabilisatorstangen voorzijde, links of rechts, boven

Speling op uw stabilisatorstang

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Elke ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S. heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Stabilisatorstangen voor uw ALFA ROMEO 146 (930_) bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.