WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10-1995 - 01-2001

Stabilisatorstangen ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S.

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Elke ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S. heeft een eigen VIN-nummer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 146 (930_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Stabilisatorstangen voor uw ALFA ROMEO bestellen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDCHEVROLETHONDAPLYMOUTH. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.