brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK 112PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Stabilisatorstangen ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde, links of rechts
Stabilisatorstangen achterzijde, links of rechts

Speling op uw stabilisatorstang

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke ALFA ROMEO 156 (932_) heeft een eigen VIN-nummer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Stabilisatorstangen voor uw ALFA ROMEO bestellen

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.