WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 1.6 16V T.SPARK 120PK
Bouwjaar 09-1997 - 09-2005

Stabilisatorstangen ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIDAFISUZULADA. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 156 (932_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.