WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 TB 105PK
Bouwjaar 04.2011 - heden

Stabilisatorstangen ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 TB

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 TB bestellen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

APK-afkeur stabilisatorstangen

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLROVERNISSANMINI. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.