100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 TB 140PK
Bouwjaar 12.2013 - heden

Stabilisatorstangen ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TB

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Elke ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TB heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe pistons. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Stabilisatorstangen voor uw ALFA ROMEO MITO (955_) bestellen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACDAEWOOHONDADAIMLERIVECOFIAT.