WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 1.4 TFSI 140PK
Bouwjaar 04-2012 - 04-2015

Stabilisatorstangen AUDI A1 (8X1, 8XK) 1.4 TFSI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI A1 (8X1, 8XK) 1.4 TFSI bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGLAMBORGHINIBMW. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wij controleren altijd bij de AUDI A1 (8X1, 8XK) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.