WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 1.2 TFSI 86PK
Bouwjaar 01-2012 - 04-2015

Stabilisatorstangen AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.2 TFSI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.2 TFSI bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij controleren altijd bij de AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Jurid en Rofren Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLEXUSDAIMLERPLYMOUTHOPELVOLVO. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.