WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 1.6 TDI 90PK
Bouwjaar 11.2011 - 04.2015

Stabilisatorstangen AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.6 TDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.6 TDI bestellen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.