WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 3.0 TDI quattro 245PK
Bouwjaar 10-2011 - 01-2017

Stabilisatorstangen AUDI A5 (8T3) 3.0 TDI quattro

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Elke AUDI A5 (8T3) 3.0 TDI quattro heeft een eigen VIN-nummer. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo

Stabilisatorstangen voor uw AUDI A5 (8T3) bestellen

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKISEATSUBARU. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.