WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 S5 quattro 333PK
Bouwjaar 10-2011 - 01-2017

Stabilisatorstangen AUDI A5 (8T3) S5 quattro

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A5 (8T3) S5 quattro past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIISUZUSMARTDODGE.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI A5 (8T3) bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.