WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 1.8 TFSI 170PK
Bouwjaar 08-2011 - 01-2017

Stabilisatorstangen AUDI A5 Sportback (8TA) 1.8 TFSI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A5 Sportback (8TA) 1.8 TFSI. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Rofren, Textar, Lucas en Brembo Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Stabilisatorstangen voor uw AUDI A5 Sportback (8TA) bestellen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.