WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 3.0 TDI quattro 245PK
Bouwjaar 10-2011 - 01-2017

Stabilisatorstangen AUDI A5 Sportback (8TA) 3.0 TDI quattro

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI A5 Sportback (8TA) 3.0 TDI quattro bestellen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A5 Sportback (8TA), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELOLDSMOBILEMINIVW VOLKSWAGENDAIHATSUSMART. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.