WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 3.0 TDI quattro 313PK
Bouwjaar 11-2011 - 09-2018

Stabilisatorstangen AUDI A6 (4G2, 4GC, C7) 3.0 TDI quattro

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI A6 (4G2, 4GC, C7) 3.0 TDI quattro bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A6 (4G2, 4GC, C7), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHKIADAFLOTUSCITROEN. Je kunt bij ons betalen via PayPal Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.