100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 2.0 TFSI 180PK
Bouwjaar 06.2011 - 09.2018

Stabilisatorstangen AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) 2.0 TFSI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) 2.0 TFSI bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERPLYMOUTHPONTIAC. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Je kunt bij ons betalen via PayPal, MisterCash en Creditcard Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.