WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant S6 quattro 420PK
Bouwjaar 02-2012 - 09-2018

Stabilisatorstangen AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) S6 quattro

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) S6 quattro bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Elke AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVNISSANALFA ROMEO. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.