Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q3 2.0 TDI 140PK
Bouwjaar 09-2011 - 10-2018

Stabilisatorstangen AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2.0 TDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2.0 TDI. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFMAZDAMINI.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI Q3 (8UB, 8UG) bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.